Туреччина представила нову модель свого електрокара

Туреччина представила нову модель свого електрокара

Відео
Укрінформ
Турецька компанія Togg вперше представила нову модель свого електрокара в корпусі «седан» на виставці в американському Лас-Вегасі.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на трансляцію презентації на сторінці компанії у соцмережі Х.

«Ми оновили дизайн і представили користувачам наш другий розумний пристрій, який ми називаємо T10F. Це фастбек, який відображає сучасну динаміку дизайну та відповідає очікуванням від моделей седанів. Ми представимо T10F нашим користувачам, починаючи з Туреччини, у 2025 році», – сказав на презентації гендиректор компанії TOGG Гюркан Каракаш.

Планується також згодом продавати T10F на європейському ринку. Електрокар T10F будуть виробляти з трьома різними технічними характеристиками та двома різними варіантами оснащення, включаючи RWD (стандартний діапазон заднього приводу), RWD (довгий діапазон заднього приводу) та двомоторний двигун.

Читайте також: У США представили новий електричний кросовер Mullen

Потужність авто – 160 кВт/217 кінських сил, обертовий момент – 350 Нм, RWD (задній привід) матиме запас ходу до 350+ та 600 км з двома варіантами батарей.

Двомоторна AWD (повний привід) версія T10F розганяється від 0 до 100 км/год за 4,6 секунди і має обертовий момент 700 Нм та запас ходу до 530 км. При цьому батарея стандартної моделі має ємність 52,4 кВт⋅год, у моделі з великим запасом ходу вона збільшиться до 88,5 кВт⋅год.

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні минулого року у Гемліку, що в провінції Бурса, на північному заході Туреччини, відбулося урочисте відкриття заводу з виробництва електрокарів.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-