Apple запроваджує новий режим безпеки для iPhone

Apple запроваджує новий режим безпеки для iPhone

Укрінформ
Американська компанія Apple запровадить новий режим безпеки для iPhone, що ускладнить використання пароля зловмисниками.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNBC.

Функція «Захист вкраденого пристрою» створює другий рівень безпеки, що ускладнює використання пароля зловмисниками, коли телефон користувача не знаходиться у нього вдома чи на його роботі.

Зазначається, що якщо iPhone знаходиться в місці, яке зазвичай не асоціюється з його власником, і функція «Захист вкраденого пристрою» буде ввімкнена, то пристрій вимагатиме пройти розпізнавання обличчя FaceID додатково до введення пароля, щоб користувачі могли виконувати конфіденційні дії, наприклад переглядати збережені паролі.

Крім того, зловмисник не зможе змінити пароль в Apple ID користувача або видалити FaceID без обов’язкової годинної паузи. Потім знову доведеться проходити перевірку через розпізнавання обличчя.

Читайте також: Apple планує виготовляти кожен четвертий iPhone в Індії - Forbes

Поки що функція доступна у бета-версії нового програмного забезпечення iOS 17.3. Однак очікується, що найближчими тижнями інші користувачі iPhone також матимуть доступ до цієї функції.

Як повідомляв Укрінформ, передплатники Apple Music більше не зможуть підписатися на тарифний план Voice Plan, а функція автоматичного продовження для тих, хто вже є передплатником, буде вимкнена в кінці розрахункового періоду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-