Microsoft представила додаток для підключення iPhone до Windows 365

Microsoft представила додаток для підключення iPhone до Windows 365

Укрінформ
Корпорація Microsoft випустила програму Windows App для iOS, iPadOS, macOS, Windows і браузерів. Вона призначена для віддаленого підключення до продуктів виробника софту.

Про це повідомляє The Verge, передає Укрінформ.

Додаток створили на основі Windows 365 і перетворили його на центральний вузол підключення з віддалених ПК, віртуального робочого столу Azure, Windows 365, Microsoft Dev Box і служб віддаленого робочого столу Microsoft.

В оновленому додатку доступні налаштування роздільної здатності і масштабування дисплея, а також підключення периферійних пристроїв, таких як вебкамери, накопичувачі і принтери.

Попередня версія програми для Windows наразі недоступна для Android.

Користуватися додатком можуть лише власники бізнес-акаунтів Microsoft, але є ймовірність того, що він стане доступним і для звичайних користувачів.

Читайте також: Microsoft тимчасово забороняла своїм працівникам використовувати ChatGPT

Microsoft має подібні програми для віддаленого підключення до комп'ютерів, однак окремий додаток є незвичним брендингом і може свідчити про плани Microsoft щодо перенесення Windows у хмару.

Загалом у Windows 11 уже з'явилася низка вебфункцій, зокрема головний пошуковий інтерфейс, який оновлюється з інтернету, система віджетів та інтеграція з Copilot.

Як повідомляв Укрінформ, компанія Microsoft планує впровадити свого персонального асистента на основі штучного інтелекту Copilot для операційної системи Windows 10.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-