Google оновила логотип Android

Google оновила логотип Android

Укрінформ
Компанія Google представила новий логотип своєї операційної системи Android.

Про це йдеться у блозі компанії, передає Укрінформ.

«З ростом нашої компанії, яка налічує понад 3 мільярди пристроїв на базі Android у всьому світі, змінилося і наше бачення. Ми вважаємо, що наша система брендів і те, як ми візуально представляємо себе у світі як Android, має відображати основну ідею Android - відкритість, ітеративність та інклюзивність. Ось чому ми ділимося оновленням нашої візуальної ідентичності, яка краще представляє нашу Android-спільноту», - йдеться у заяві.

Відходячи від стилізації малих літер, логотип ОС після внесення змін починається з великої літери «А». Компанія зазначила, що це зроблено для того, щоб «надати більше ваги його зовнішньому вигляду при розміщенні поряд із логотипом Google».

Читайте також: ChatGPT випустить застосунок для Android

«Хоча ми додали більше вигинів та індивідуальності, унікальної для Android, нова стилізація Android точніше відображає логотип Google і створює баланс між ними. Ми сподіваємося, що ці невеликі, але важливі оновлення шрифту Android зможуть краще розповісти про взаємозв'язок між пристроями Android, а також додатками та сервісами Google, які вже знайомі людям», - наголосили у компанії.

Крім того, компанія також змінила вигляд Bugdroid, талісману Android, зобразивши його в повний зріст і в 3D-форматі. Робот є частиною офіційного логотипу Android і, як зазначається, відображає грайливість, яку люди очікують від Android.

Як повідомляв Укрінформ, американська компанія Google призначила на 4 жовтня щорічну презентацію, на якій компанія, ймовірно, представить наступний телефон Pixel і свій останній смарт-годинник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-