Безпілотник Kızılelma успішно пройшов нові випробування, здійснивши третій політ

Безпілотник Kızılelma успішно пройшов нові випробування, здійснивши третій політ

Відео
Укрінформ
Безпілотний винищувач Bayraktar KIZILELMA успішно пройшов нові випробування, зокрема перевірку ідентифікаційної системи на середній висоті.

Перший безпілотний військовий літак Туреччини здійснив свій третій політ у навчально-випробувальному центрі AKINCI в Чорлу провінції Текірдаг, повідомляє Укрінформ з посиланням на технічного директора компанії Baykar Makina Сельчука Байрактара.

“Bayraktar KIZILELMA успішно завершив випробування системи ідентифікації середньої висоти. Це був третій тест, який ми проводили. Відтепер багато тестів триватимуть у рамках нашої діяльності з розробки. Сподіваємось на початку 2024 року розпочати масове виробництво KIZILELMA як це заплановано”, - сказав техдиректор Baykar Makina.

Читайте також: У Туреччині готують до першого польоту новий Bayraktar

Розробник також повідомив про те, що йде підготовка до першого польоту TB3, який стане першим у світі бойовим БПЛА, здатним здійснювати посадку та зліт з кораблів із короткими злітно-посадковими смугами.

Читайте також: «Байрактари» налітали в зоні землетрусу в Туреччині понад 1,5 тисячі годин

Як повідомляв Укрінформ, у січні цього року турецький безпілотний винищувач Kızılelma, розроблений компанією Baykar, успішно пройшов друге льотне випробування. Перший політ було здійснено у грудні минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-