Зеленський у Запоріжжі оглянув багатоповерхівки, пошкоджені ракетним ударом рф

Зеленський у Запоріжжі оглянув багатоповерхівки, пошкоджені ракетним ударом рф

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський оглянув будинки в Запоріжжі, які були пошкоджені внаслідок російських обстрілів із реактивної системи залпового вогню 22 березня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

Начальник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко й начальник Головного управління Національної поліції в області Артем Кисько доповіли Президентові про обставини ворожої терористичної атаки та ліквідацію наслідків.

Зазначається, що в результаті влучання боєприпасу в один із дев'ятиповерхових житлових будинків було пошкоджено тримальні конструкції одного з під'їздів. Обвалу конструкцій верхніх поверхів цієї частини будівлі не сталося, але залишається велика ймовірність цього, тому необхідний демонтаж цієї частини будівлі з використанням спеціальної техніки.

Постраждалим мешканцям було надано необхідну медичну допомогу. На місці розгорнули мобільний госпіталь.

В ОП відзначили, що також забезпечено тимчасове житло тим, хто цього потребує, адже у двох найбільш пошкоджених будинках десятки квартир непридатні для проживання.

Читайте також: Зеленський відвідав поранених захисників у госпіталі Запоріжжя

На місці трагедії розгорнуто пункти підтримки та мобільний ЦНАП, де люди можуть отримати всі необхідні консультації та оформити матеріальну допомогу.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у понеділок відвідав передові позиції українських військовослужбовців на Запоріжжі, вручив воїнам державні нагороди та провів нараду щодо ситуації в області.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-