Нічна атака безпілотників по Україні показує, наскільки путін зацікавлений у мирі — Брінк

Нічна атака безпілотників по Україні показує, наскільки путін зацікавлений у мирі — Брінк

Укрінформ
Нічні російські ракетні обстріли й атаки безпілотників на мирних жителів України чітко показують, наскільки президент путін зацікавлений у справедливому мирі чи припиненні війни, яку він розпочав.

Про це заявила у Твітері посол США в Україні Бріджит Брінк, передає Укрінформ.

«Після всіх вчорашніх розмов у москві знову російські ракети та знову атаки безпілотників на мирних жителів уночі абсолютно ясно показують, наскільки президент путін зацікавлений у справедливому мирі чи припиненні війни, яку він розпочав», - зазначила посол США.

Як повідомляв Укрінформ, цієї ночі ворог завдав по території України чергового масованого удару дронами Shahed 136. За попередньою інформацією, ЗСУ знищили 16 безпілотників із 21, запущеного росіянами.

У Київській області вночі 22 березня у Ржищеві внаслідок ворожої атаки дронами частково були зруйновані 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків і триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням. Станом на 07:00 загинули троє людей, травмовані двоє та врятована одна людина.

Читайте також: Зеленський відреагував на нічну атаку росіян по Україні

Президент рф володимир путін за підсумками переговорів з головою КНР Сі Цзіньпіном у Кремлі сказав, що за основу мирного врегулювання з Україною можуть бути взяті багато положень мирного плану, запропонованого Китаєм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-