Bentley заявила про третій рік рекордних продажів люксових авто

Bentley заявила про третій рік рекордних продажів люксових авто

Укрінформ
Британський автовиробник Bentley Motors Limited заявив, що за підсумками 2022 року продав рекордну кількість автомобілів класу люкс.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

“У рік, який був ще одним непередбачуваним, бізнес подолав значні зустрічні вітри та продемонстрував велику стійкість, щоб забезпечити третій рік поспіль рекордні продажі”, - заявив гендиректор компанії Bentley Адріан Холлмарк.

Загалом за підсумками 2022 року компанія продала 15 174 автомобілі класу люкс, що на 4% більше, ніж у 2021 році.

Читайте також: Українці торік придбали вдесятеро більше вживаних авто, ніж нових

У Bentley також заявили про зростання продажів на всіх регіональних ринках, окрім Китаю через місцеву ситуацію з коронавірусом. При цьому в Північній і Південній Америках, найбільшому ринку Bentley, продажі зростали лише помірними темпами, менш ніж на 1%. Зазначається, що розкішний позашляховик Bentayga, стартова ціна якого становить близько 180 000 доларів, залишався моделлю Bentley, яка найчастіше продавалася у 2022 році, на неї припало 42% продажів автомобілів.

Читайте також: Jaguar Land Rover зацікавився звільненими працівниками Twitter і Facebook

Як повідомляв Укрінформ, британський виробник авто класу люкс Rolls-Royce Motor Cars вперше за свою 118-річну історію перевищив річний обсяг продажів у понад 6 000 автомобілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-