Українські підприємці можуть продавати товари на Amazon без комісії

Українські підприємці можуть продавати товари на Amazon без комісії

Укрінформ
Українські підприємці можуть упродовж року продавати товари на Amazon без комісії.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство цифрової трансформації повідомляє у Телеграмі.

Мінцифри спільно з Укрпоштою, маркетплейс-промоушн агенцією Disqover Agency та Startup Ukraine звернулася до Amazon, щоб полегшити умови для українських продавців та допомогти їм виходити на нові ринки і просувати за кордоном продукти made in Ukraine.

Раніше підприємці мали багато бар’єрів, щоб створити на Amazon свій магазин, а з кожного продажу мусили платити від 7% до 17% від ціни за певну категорію товару, ідеться в повідомленні.

"Зараз робити це набагато легше! З 6-го вересня бізнес, що відправляє товари з України до ЄС та Великої Британії, не сплачує жодних відсотків з продажу. Тепер українці зможуть просувати свої товари на світовий ринок на більш вигідних умовах, популяризувати українське та підтримувати економічний фронт", - підкреслили у Мінцифри.

Читайте також: Українські виробники повністю забезпечують внутрішній ринок м'ясної продукції — Мінагрополітики

Як повідомляв Укрінформ, українська делегація у складі 24 стартапів візьме участь у tech-конференції Web Summit 2022 і презентує інноваційний потенціал країни на міжнародній арені.

Web Summit – найбільша технологічна конференція у світі. Цього року Україна вдруге представить власний павільйон. Топові стартапи, фонди, ІТ-компанії та держава спільно презентують українську техекосистему світовому ІТ-ком’юніті.

Передбачається участь більш як 70 тисяч відвідувачів, понад 2 тисяч стартапів та понад 900 спікерів, серед яких – представники найбільших компаній світу: Apple, Google, Amazon, OpenSea, Microsoft.

Web Summit 2022 відбудеться 1-4 листопада у Лісабоні (Португалія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-