Зеленський утворив делегацію для переговорів про приєднання України до програми «Цифрова Європа»

Зеленський утворив делегацію для переговорів про приєднання України до програми «Цифрова Європа»

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський утворив делегацію на чолі з віцепрем’єр-міністром Михайлом Федоровим для участі у переговорах з Європейською комісією щодо укладення угоди про участь у програмі «Цифрова Європа».

Відповідне розпорядження №133/2022-рп опубліковане на сайті глави держави, повідомляє Укрінформ.

«Утворити делегацію України для участі у переговорах з Європейською комісією щодо укладення Угоди між Україною та Європейським Союзом про участь України в програмі Європейського Союзу «Цифрова Європа» (2021 — 2027)», - зазначається в документі.

Главою делегації призначено віцепрем’єр-міністра — міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

Читайте також: Зеленський змінив керівників управлінь СБУ у п'яти областях

До складу делегації увійшли також заступники міністрів: цифрової трансформації - Георгій Дубинський, внутрішніх справ - Ігор Бондаренко, фінансів - Юрій Драганчук, охорони здоров’я - Марія Карчевич, інфраструктури - Анатолій Комірний, з питань стратегічних галузей промисловості - Олександр Коптій, а також директор Департаменту міжнародного права Міністерства юстиції Тамара Андрієва.

Програма «Цифрова Європа» надає стратегічне фінансування для цифровізації Європи та рівномірного розвитку регіонів й має на меті пришвидшити відновлення економіки та цифрову трансформацію Європи.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-