Мінцифри за тиждень отримало від шкіл 71 заявку на участь у проєкті IT Generation

Мінцифри за тиждень отримало від шкіл 71 заявку на участь у проєкті IT Generation

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації за перший тиждень отримало 71 заявку від шкіл для участі у проєкті IT Generation.

Як передає Укрінформ, про це Мінцифри повідомляє у Телеграмі.

“Отримали 71 заявку від шкіл для проєкту IT Generation за перший тиждень. Якщо ваша школа хоче долучитися до проєкту та навчати українців ІТ, нагадуємо, за яких умов ми розглядаємо заявки”, - йдеться в повідомленні.

У Мінцифри поінформували, що школа повинна мати українську юридичну особу, класифікацію видів економічної діяльності (КВЕД) 85.59 та/або ліцензію на освітню діяльність. Якщо раніше школа працювала як фізична особа-підприємець, але нещодавно зареєструвала юридичну особу, вона має довести наявний досвід.

Читайте також: В Україні запускають проєкт безоплатного навчання у сфері IT

Подати заявку не можуть ФОПи, юридичні особи, зареєстровані за законодавством російської федерації або бенефіціари яких є резидентами рф, школи з негативною репутацією на ринку освітніх послуг.

Повний перелік вимог до шкіл та навчальних програм опублікований на сайті IT Generation.

Охочим долучитися до проєкту слід подати заяву і надіслати усі необхідні документи до 21 липня. Фінальний перелік шкіл IT Generation буде сформований рішенням партнерів до кінця липня. Відбір студентів заплановано на початок серпня.

Читайте також: Стартує набір шкіл для проєкту IT Generation

Проєкт IT Generation реалізується у партнерстві з Binance Charity та львівським IT-кластером за підтримки програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” і проєкту “Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні”, що впроваджується ПРООН в Україні за підтримки Швеції.

Як повідомляв Укрінформ, 2 липня віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив, що для забезпечення потреб українського ІТ-ринку на найближчі пів року - рік потрібно близько 15 тисяч фахівців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-