Застосунок Facebook для iOS тепер доступний українською

Застосунок Facebook для iOS тепер доступний українською

Укрінформ
Мобільний застосунок соцмережі Facebook для операційної системи iOS тепер доступний українською мовою.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

"Застосунок Facebook тепер доступний українською мовою для iOS. Проте це ще не все, незабаром буде доступна українська версія застосунку Messenger для iOS", - написав міністр.

Він зазначив, що якщо робочою мовою смартфона є українська, то застосунок Facebook також автоматично перейде на неї через деякий час.

Крім того, невдовзі функція Reels, яка дозволяє користувачам соцмережі Instagram записувати відео довжиною в 15 секунд і додавати до них музику та візуальні ефекти, буде доступна в Україні.

"Я дякую Meta за потужну підтримку всіх наших ініціатив та українізації. Ми продовжуємо працювати над тим, щоб якомога більше застосунків мали в налаштуваннях українську мову та повноцінно працювали на території нашої країни", - додав Федоров.

Читайте також: Застосунок для боротьби з ворогом «Bachu» став доступний на платформі iOS

Як повідомлялося, у травні віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров обговорив із президентом з глобальних питань компанії Meta, яка володіє Facebook та Instagram, Ніком Клеггом відкриття офісу в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-