Маск заявив, що хоче відновити заблокований назавжди Твіттер-акаунт Трампа

Маск заявив, що хоче відновити заблокований назавжди Твіттер-акаунт Трампа

Укрінформ
Американський підприємець, мільярдер Ілон Маск заявив про намір відновити твітер-акаунт Дональда Трампа, заблокований «назавжди» через підбурювання до насильства, якщо його угода про придбання компанії Twitter буде успішно реалізована.

Про це Маск сказав у вівторок, під час конференції Financial Times у Вашингтоні, передає Укрінформ із посиланням на CNN.

«Я дійсно вважаю, що рішення заборонити доступ Дональду Трампу було неправильним, і думаю, що це була помилка», - наголосив бізнесмен.

При цьому він підкреслив, що «скасував би цю постійну заборону», оскільки компанія не повинна взагалі застосовувати такого роду інструменти.

Маск пояснив, що обмеження в одній соцмережі не зупиняють, а лише посилюють голос Трампа серед прибічників правого руху.

Співзасновник і колишній гендиректор Twitter Джек Дорсі пізніше прокоментував зауваження Маска, заявивши, що «згоден» із позицією про недоцільність постійних заборон для користувачів Twitter.

«Існують винятки... але загалом постійні заборони є нашою помилкою, і вони не працюють», - сказав він.

Читайте також: Маск відповів рогозіну на погрози за допомогу Україні

Як повідомляв Укрінформ, у січні минулого року соціальна мережа Twitter заявила, що назавжди заблокувала обліковий запис Дональда Трампа «через ризики подальшого підбурювання до насильства». Тоді, після численних закликів Трампа до невизнання результатів виборів, а також на тлі трагічних подій штурму Капітолію його прихильниками, компанія визнала дії тодішнього президента такими, що порушують правила соціальної платформи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-