Paramount відкрила доступ до контенту від Nickelodeon українською мовою в усій Європі

Paramount відкрила доступ до контенту від Nickelodeon українською мовою в усій Європі

Укрінформ
Paramount відкрила доступ до контенту від Nickelodeon та Nick Jr. українською мовою в усій Європі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

«На додаток до пожертви в розмірі до 1 мільйона доларів на підтримку гуманітарних організацій, таких як Польська медична місія, Червоний Хрест Польщі й Польська гуманітарна акція, Paramount пропонує безкоштовний доступ до таких шоу, як «Губка Боб Квадратні Штани» та «Дора-дослідниця» для Pluto TV, лінійних телеканалів, а також на YouTube-каналах Nickelodeon і Nick Jr. у Європі», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Нацрада закликає не вручати німецьку «Премію ЗМІ за свободу» Овсянніковій

Доступ до розміщеного на Pluto TV контенту Nickelodeon Ukraine надається без реєстрації в таких країнах, як Німеччина, Швейцарія, Австрія, Франція, Іспанія та Італія, повідомляє польська Мultimedialna agencja informacyjna.

Paramount також пропонує цей тимчасовий канал понад 30 партнерам у всій Європі, серед яких Німеччина, Швейцарія, Австрія, Польща, Угорщина, країни Скандинавії, Іспанія, Франція, Італія, Близький Схід та Північна Африка.

Як повідомляв Укрінформ, російський ефір 20 квітня залишили канали холдингу Paramount - канал кіно «Paramount Channel», розважальний канал «Paramount Comedy», дитячі канали «Nickelodeon», «Nickelodeon HD», «NickToons» та «Nick Jr.».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-