Figma заморозить корпоративні облікові записи російських клієнтів

Figma заморозить корпоративні облікові записи російських клієнтів

Укрінформ
Векторний онлайн-сервіс розробки інтерфейсів та прототипування з можливістю організації спільної роботи Figma заморозить корпоративні облікові записи російських клієнтів.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем’єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

«Figma заморозить корпоративні облікові записи російських клієнтів, особисті продовжать працювати. Нові підписки вже не можна купити», - заявив Федоров.

Як повідомляв Укрінформ, найбільший у світі виробник мікропроцесорів компанія Intel призупинила постачання до росії та білорусі.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють до житлових будинків українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять російській агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-