Louis Vuitton презентував бездротову колонку майже за $3 тисячі

Louis Vuitton презентував бездротову колонку майже за $3 тисячі

Фото
Укрінформ
Французький дім Louis Vuitton показав нову бездротову колонку Horizon Light Up вартістю в 2,8 тисячі доларів, виконану в своєму фірмовому стилі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Verge.

Louis Vuitton вважає, що колонка Horizon Light Up Speaker служитиме прикрасою вітальні або аксесуаром, який поєднує в собі моду і технології.

Так, корпус нової колонки з нержавіючої сталі, скла і шкіри виконаний у вигляді конуса діаметром 18 сантиметрів і заввишки 14 сантиметрів.

Horizon Light Up прикрашена фірмовими монограмами Louis Vuitton і підсвіченням із 35 світлодіодів.

Колонка може працювати в двох режимах: панорамного 360-градусного звуку при встановленні вертикально в спеціальну підставку або в режимі спрямованого звучання, коли Horizon Light Up лежить на боці. Пристрій самостійно визначає своє становище й активує відповідні налаштування.

Колонка отримала чіп Qualcomm QCS 404, 3-дюймовий сабвуфер і два 0,75-дюймових високочастотних динаміки, що працюють у діапазоні частот 60 Гц-16 кГц. Три вбудованих мікрофони дають змогу приймати дзвінки. Заявлено, що без підзарядки новинка зможе пропрацювати до 15 годин. Управляти Horizon Light Up можна за допомогою програми Louis Vuitton Connect для смартфонів.

У продаж Louis Vuitton Horizon Light Up Speaker надійде з 30 липня. Вартість бездротової колонки від модного бренду становитиме 2 890 доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-