Zoom купує провайдера «хмарного» програмного забезпечення за $14,7 мільярда

Zoom купує провайдера «хмарного» програмного забезпечення за $14,7 мільярда

Укрінформ
Американська комунікаційно-технологічна компанія Zoom Video Communications купує провайдера «хмарного» програмного забезпечення Five9 Inc.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNBC.

Загальна вартість угоди становить 14,7 мільярда доларів США.

«Ми постійно шукаємо шляхи вдосконалення нашої платформи, а її поповнення Five9 - це природний варіант, який забезпечить ще більше щастя для наших клієнтів», - сказав виконавчий директор Zoom Ерік Юань.

За останні 16 місяців Zoom стрімко зросла у собівартості, оскільки через пандемію коронавірусу COVID-19 і дистанційну роботу працівники майже усіх галузей спілкувалися з віддалених місць через відеоконференції Zoom.

Читайте також: Zoom купує стартап, який розробляє машинний переклад у реальному часі

Зазначається, що цього року ця угода вважається другою за сумою після запланованого придбання Microsoft компанії Nuance Communications за 16 мільярдів доларів США.

Читайте також: Zoom заборонив користуватися своїм відеозв'язком владі Росії — ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у червні американська комунікаційно-технологічна компанія Zoom Video Communications підписала кінцеву угоду про купівлю Karlsruhe Information Technology Solutions - Kites GmbH («Kites») - стартапу, що займається розробкою машинного перекладу в реальному часі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-