Скляний купол та огляд на 360 градусів - ЗМІ дізнались, яка вбиральня буде у Crew Dragon

Скляний купол та огляд на 360 градусів - ЗМІ дізнались, яка вбиральня буде у Crew Dragon

Укрінформ
Перша цивільна місія на космічному кораблі SpaceX, яка може полетіти в космос восени цього року, матиме найкращі види в історії людства з туалетного відсіку.

Про це йдеться в публікації видання Business Insider, яке наводить свідчення одного з пілотів майбутнього корабля, мільярдера Джареда Ісаакмана, повідомляє Укрінформ.

«Не до кінця ясно, як на космічному кораблі SpaceX Crew Dragon працює система туалетів, бо дизайн оповитий таємницею. Але ми знаємо, що туалет розташований в верхній частині космічного корабля, у цій зоні також буде скляний купол», - пише видання.

Читайте також: SpaceX планує на липень перший орбітальний політ Starship

Тож, коли пасажири користуватимуться туалетним відсіком, вони можуть насолоджуватися найкращими видами, каже мільярдер Ісаакман, який придбав квиток чотири місця на космічному кораблі SpaceX для цивільної місії в космос.

«Там не так уже й багато приватності. Але у вас дійсно є певна конфіденційна шторка, яка відділяє верхню частину космічного корабля, тому ви можете якось відокремитися від усіх інших», - пояснив Ісаакман, який командуватиме цивільною місією.

Читайте також: SpaceX може відкласти запланований на липень політ на Марс - CNN

Як повідомлялося раніше, запланована подорож цивільної місії під назвою Inspiration 4 може стартувати не раніше 15 вересня. Очікується, що група космічних туристів впродовж трьох днів подорожуватиме навколо Землі на орбіті, вищій, ніж перебуває Міжнародна космічна станція (МКС).

Перше місце Ісаакман викупив для себе, три інших крісла Crew Dragon займатимуть лікар, ветеран ВПС та інженер. Крім того, в команді перебуватимуть учений та професійний астронавт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-