У роботі сайтів найбільших авіакомпаній США стався збій

У роботі сайтів найбільших авіакомпаній США стався збій

Укрінформ
У роботі сайтів найбільших американських авіакомпаній – Delta Air Lines, United Airlines, American Airlines і Southwest Airlines, у четвер вранці стався збій.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Reuters.

Сайт Downdetector, який відстежує збої і відключення на популярних інтернет-ресурсах, зафіксував понад тисячу повідомлень користувачів про проблеми у роботі Southwest Airlines, понад 400 – у роботі Delta Air Lines. Для інших двох авіакомпаній ця кількість становила близько 300.

Як зазначається, Southwest скасувала у середу майже 300 рейсів і затримала більше як 500 на наступний день після того, як була змушена тимчасово припинити роботу через збій.

Крім цього, збій сьогодні стався в роботі низки великих банків Австралії. Попередньо, з проблемами зіткнулися клієнти Westpac, St George Bank, ANZ і Bank of Commonwealth. Користувачі отримують повідомлення про помилки під час спроби ввійти до служб банків.

Зараз причину з'ясовують фахівці, повідомив телеканал 9 news.

Поки невідомо, чи пов'язані між собою ці випадки.

Читайте також: У роботі Instagram стався збій, який відчули й у Києві

Як повідомляв Укрінформ, 8 червня у роботі сайтів великих ЗМІ Великої Британії й США та інтернет-сервісів стався масштабний збій.

Збій зачепив сайти CNN, The Guardian, The New York Times та частково - BBC й Financial Times. Проблеми відчувалися й у доступі до сайтів Reddit, Spotify, Twitch, Stack Overflow, GitHub, gov.uk, Hulu, HBO Max, Quora, PayPal, Vimeo, Shopify, Stripe.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-