PayPal додала функцію оплати криптовалютою для клієнтів зі США

PayPal додала функцію оплати криптовалютою для клієнтів зі США

Укрінформ
Міжнародна електронна платіжна система PayPal додала нову функцію, яка дає змогу клієнтам зі США використовувати криптовалюту для придбання певних товарів в інтернеті.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на ZDnet.

Функція, яка називається «Розрахунок із крипто», базується на можливості купувати та продавати криптовалюту за допомогою PayPal. Вона перераховується в долари США при оплаті, з чіткими курсами конвертації та без додаткових комісій. Біткойн, Litecoin, Ethereum або Bitcoin Cash — це цифрові валюти, які підтримує система. PayPal зазначає, що для кожної покупки можна використовувати лише один тип криптовалюти.

Як пише видання, у жовтні PayPal підтвердила свій вихід на криптовалютний ринок після отримання ліцензії Департаменту фінансових послуг штату Нью-Йорк, яка дозволяє американським користувачам служби Venmo (вона належить PayPal) купувати, утримувати та продавати криптовалюти.

Читайте також: Mastercard працюватиме з кількома криптовалютами вже цьогоріч

Генеральний директор PayPal Ден Шульман заявив, що компанія розробила велику карту продуктів навколо крипто- та цифрових валют і блокчейну. PayPal також нещодавно оголосила про плани придбання Curv — стартапу у Тель-Авіві, який забезпечує інфраструктуру безпеки для цифрових активів та блокчейнів.

Читайте також: У США розробили спосіб оплати в казино криптовалютою

Оформлення замовлення через Crypto з’явиться для клієнтів PayPal у США і протягом наступних місяців пошириться на більшу кількість підприємств, повідомляє PayPal.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-