WhatsApp розповість про правила передачі персональних даних

WhatsApp розповість про правила передачі персональних даних

Укрінформ
Месенджер WhatsApp ознайомить своїх користувачів з умовами та правилами передачі персональних даних компанії Facebook.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у блозі WhatsApp.

«У найближчі тижні в додатку WhatsApp з'явиться банер із докладною інформацією. У користувачів буде вдосталь часу ознайомитися з нею. Ми також надаємо додаткову інформацію, щоб усунути занепокоєння (щодо передачі персональних даних компанії Facebook – ред.). Нарешті ми почнемо нагадувати людям про те, що вони мають ознайомитися з цими оновленнями й прийняти їх, щоб і надалі користуватися додатком WhatsApp», - зазначається у повідомленні.

У месенджері додають, що хочуть, аби всі користувачі дізналися історію впровадження наскрізного шифрування й переконалися, наскільки WhatsApp дбає про конфіденційність і безпеку своїх користувачів.

Читайте також: WhatsApp передаватиме Facebook персональні дані користувачів

«Зараз ми використовуємо функцію «Статус», щоб доносити свої цінності й новини компанії просто в додатку WhatsApp. Ми не збираємося зупинятися на цьому, адже прагнемо, щоб нас почули», - зазначили у WhatsApp.

Як повідомляв Укрінформ, у січні месенджер WhatsApp відклав до 15 травня початок передачі даних компанії Facebook. Йдеться про передачу реєстраційних даних акаунту, зокрема, номер телефону, даних про транзакції, про взаємодію з іншими користувачами, інформацію про пристрій, IP-адресу тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-