Google Maps попереджатиме про обмеження на пересування через коронавірус

Google Maps попереджатиме про обмеження на пересування через коронавірус

Укрінформ
Сервіс Google Maps впроваджує нововведення – тепер він буде попереджати про обмеження на пересування, введені в різних країнах для протидії поширенню коронавірусу.

Про це йдеться в офіційному блозі компанії Google.

«У нашій останній версії Google Maps для Android і iOS ми представляємо функції, які допоможуть легко знаходити важливу інформацію, якщо вам необхідно здійснити поїздку, будь то поїздка на автомобілі або на громадському транспорті», - йдеться у повідомленні.

У прес-релізі компанії наголошується, що в умовах пандемії коронавірусу важливо знати, «наскільки в певний час переповнений залізничний вокзал або чи працює автобус за розкладом».

Читайте також: Застосунок для моніторингу COVID-19 установили більше мільйона французів

Карти Google Maps будуть показувати актуальну інформацію від місцевих транспортних управлінь. Функція спочатку буде доступна в Канаді, США та Мексиці. Далі вона буде доступна жителям Аргентини, Австралії, Бельгії, Бразилії, Колумбії, Франції, Індії, Мексики, Нідерландів, Іспанії, Таїланду, Великої Британії і США. Уточнюється, що найближчим часом список країн буде розширено.

Нагадаємо також, що раніше компанії Apple і Google разом створили глобальну систему відстеження осіб, що контактувати з інфікованими коронавірусом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-