YouTube переводить свої сервіси на автоматизоване обслуговування

YouTube переводить свої сервіси на автоматизоване обслуговування

Укрінформ
Компанія Google, яка є власником відеохостингу YouTube, попередила, що через епідемію коронавірусу та карантинні заходи, запроваджені у багатьох країнах світу, змушена переводити сервіси YouTube на автоматизоване обслуговування.

У цьому зв`язку, Google попередила про можливі помилки "машинного" керування відеохостингом, повідомляється в офіційному блозі YouTube.

"У ситуації з Covid-19 компанія Google окреслює, як зменшує потребу людей відвідувати її офіси... Ми тимчасово почнемо більше покладатися на технології, щоб допомогти в частині роботи, яку зазвичай виконують рецензенти. Це означає, що автоматизовані системи почнуть видаляти деякий вміст без участі людей", - йдеться у повідомленні.

Компанія попереджає, що YouTube дозволить своїй автоматизованій системі видаляти деякий контент без перевірки людиною. Такий крок може призвести до збільшення кількості видалених відео, які не порушують правила щодо насильницьких дій.

Читайте також: У США відтермінували сплату податків через коронавірус

Видалення контенту його власники можуть оскаржити. Проте, як попереджають в YouTube, через запобіжні заходи щодо персоналу, в тому числі - через скорочення штатного персоналу на певних сайтах, можуть виникати затримки розгляду апеляцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-