Київстар поповнив портфель рішень для бізнесу продуктом хмарної технології від Microsoft

Київстар поповнив портфель рішень для бізнесу продуктом хмарної технології від Microsoft

Інфографіка
Укрінформ
Відтепер сервіси глобального Azure від Microsoft доступні з дата-центру національного телеком-оператора “Київстар”.

Спільне хмарне рішення Azure Stack with Kyivstar запропонували бізнес-клієнтам Київстар та Microsoft, повідомили Укрінформу в пресслужбі оператора.

“Київстар, найбільший національний оператор, та Microsoft, світовий лідер в області інформаційних технологій, пропонують українським бізнес-клієнтам хмарне рішення Azure Stack with Kyivstar. Партнерський продукт дозволить компаніям оптимізувати свої корпоративні процеси і залишатися в правовому полі”, - йдеться у повідомленні.

У Київстарі пояснили, що завдяки цьому хмарному сервісу персональні дані, які компаніям згідно з законодавством необхідно обробляти на території України, залишаються в межах країни. А для IТ-розробників процес розгортання додатків стане швидшим і гнучкішим.

Як зазначив президент Київстару Олександр Комаров, компанії в Україні стають дедалі більш цифровими - вони використовують складну аналітику, нові канали комунікацій, створюють для своїх клієнтів IT-продукти, які працюють з великою кількістю даних і об'єднують в собі кілька різних технологій, і Київстар намагається оперативно реагувати на такі запити.

“Наша компанія відгукується на такий запит бізнесу і ми першими з операторів пропонуємо сучасне рішення, яке об'єднало переваги Azure від Microsoft з можливостями телекому”, - сказав він.

Експерти ринку з хмарних рішень збігаються на думці, що попит в українських компаніях на хмарні сервіси стабільно зростає з 2012 року. І лише у 2018 році український ринок хмарних сервісів в обсягах продажів досяг показника 30,7 млн доларів США.

У Київстарі ввжають, що новий сервіс Azure Stack with Kyivstar буде корисним для таких секторів економіки, як фінансовий (для аналізу споживача фінансових послуг, фінансового моделювання та виявлення шахрайства), охорони здоров'я (для аналізу клінічних даних і аналізу показань з “розумних” пристроїв), роздрібної торгівлі (для оптимізації асортименту та складських запасів, інвентаризації, системи замовлень, організації торгового простору), енергетичної галузі (для оптимізації процесу логістики, роботи пристроїв інтернету речей (лічильників і вимірювальних приборів), виробництва (для профілактичного обслуговування обладнання і забезпечення контролю якості продукції), а також державного сектору (для контролю і управління “розумним” містом і “розумним” транспортом та управління бюджетом).

За словами, керівника бізнес-напрямку Microsoft Azure в 24 країнах Європи та Азії Марта Мае, хмарне рішення Azure Stack дозволяє впроваджувати сервіси Azure в локальному дата-центрі, створюючи умови для розвитку бізнес-інновацій в Україні.

Вартість послуги Azure Stack with Kyivstar - від 1 100 грн. Користувачам пропонуються гнучкі, зрозумілі і доступні тарифні плани, а також персональне корпоративне обслуговування від Київстар і технічну підтримку від Microsoft.

Читайте також: Київстар відкриває першу онлайн-школу мобільної грамотності

Як повідомлялося, Київстар уклав партнерство з компанією Microsoft наприкінці 2016 року і поповнив портфель рішень для бізнесу продуктом хмарної технології. З моменту комерційного підключення послуги понад сотні бізнес-клієнтів оператора стали користувачами Office 365 від Microsoft. Azure Stack with Kyivstar є логічним продовженням стратегічного партнерства з Microsoft.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-