Ferrari розсекретила свій новий суперкар

Ferrari розсекретила свій новий суперкар

Фото, відео
Укрінформ
Італійський автовиробник Ferrari показав новий суперкар моделі F8 Spider.

Про це повідомляє портал Motor1.

"Новинка (F8 Spider - ред.) стала відкритою версією купе F8 Tributo, але у Маранелло (місто, де розташована штаб-квартира Ferrari - ред.) називають її наступником іншої моделі - 488 Spider", - йдеться у повідомленні.

Основною відмінністю Ferrari F8 Spider став жорсткий складаний верх: позбутися від даху над головою водій новинки може лише за 14 секунд, причому робити це допускається на швидкостях до 45 км/год. Відповідно, повністю перероблено і оформлення задньої частини суперкара, де з'явилися нова кришка моторного відсіку з двома виразними опуклостями і ґрунтовно перероблене антикрило.

У порівнянні з попередником (Ferrari 488 Spider), новий автомобіль моделі F8 Spider виявивсяи на 20 кг легшим — і всього на 20 кг важчим за 488 Pista Spider.

Крім того, нова конструкція кузова дала змогу поліпшити на 10% аеродинамічну складову.

Суперкар має 3,9-літровий двигун типу V8 з потужністю до 720 к.с.

У Ferrari стверджують, що 50-сильної прибавки порівняно з потужністю двигуна 488 Spider вдалося досягти за рахунок застосування деяких рішень зі світу великих перегонів — наприклад, мотор оснащений новою системою впуску, рядом титанових компонентів і новими випускними колекторами.

Зазначається, що двигун працює з 7-ступінчастим роботом і безліччю електронних асистентів, включаючи модернізований Ferrari Dynamic Enhancer - систему, яка регулює тиск у гальмівних механізмах кожного колеса індивідуально.

Читайте також: Volkswagen представив свій перший електрокар

У підсумку на прискорення до 100 км/год Ferrari F8 Spider витратить 2,9 секунди, до 200 км/год розженеться за 8,2 секунди (і це трохи повільніше, ніж відкритий 488 Pista або закритий F8 Tributo), а його максимальна швидкість становить 340 км/год.

Вартість суперкара поки що не оголошена, але, найімовірніше, Ferrari F8 Spider виявиться дещо дорожчим, ніж схожа модель із закритим верхом.

Фото: ru.motor1.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-