Instagram може запустити власний месенджер — ЗМІ

Instagram може запустити власний месенджер — ЗМІ

Укрінформ
Компанія Facebook розробляє новий додаток для обміну повідомленнями під назвою Threads, в якому користувачі зможуть ділитися контентом з близькими друзями з Instagram.

Про це повідомляє The Verge з посиланням на джерела.

“Threads, розроблений як додаток до Instagram, пропонує користувачам автоматично ділитися своїм місце розташування, швидкістю пересування та рівнем заряду батареї разом із більш типовими текстовими, фото- та відеоповідомленнями за допомогою творчих інструментів Instagram”, - йдеться у повідомленні.

В Instagram поки не коментують цю інформацію.

Як зазначається, у травні Instagram припинив роботу над окремим месенджером - Direct, автономним додатком для обміну повідомленнями, який розроблявся з кінця 2017 року. Тоді розробники “були розчаровані” тим, що їм доводилося переходити від основного до другорядного додатка для відправлення повідомлення.

Однак компанія залишається зацікавлена у створенні нового обмінника повідомленнями.

Наразі програма не показує локацію у реальному часі, однак є статус “у дорозі”. Статус можна оновлювати вручну, він відображатиметься у стрічці.

Читайте також: В роботі Instagram і Facebook стався збій

Поінформовано, що повідомлення з'являтимуться в основній стрічці, активні користувачі будуть позначені зеленою крапкою. Якщо “близький друг” нещодавно опублікував Stories, то її можна переглянути через додаток.

Наразі Treads знаходиться на стадії внутрішнього тестування, тому дата запуску поки що невідома.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-