Mercedes-Benz представив перший у світі преміальний електровен

Mercedes-Benz представив перший у світі преміальний електровен

Фото, відео
Укрінформ
Німецький автовиробник Mercedes-Benz розсекретив серійний зразок першого у світі преміального електровена EQV.

Про це повідомляє портал Motor1.

"Mercedes-Benz EQV - не новина: електричний мікроавтобус німці демонстрували ще на виставці в Женеві. Однак розсекречений серійний зразок EQV виявився практично точною копією того концепту", - йдеться у повідомленні.

Електровен EQV оснащений електромотором потужністю 204 к.с. і 362 Нм крутного моменту.

За розрахунками Mercedes-Benz, цього має бути достатньо, щоб перемістити з місця на місце шість, сім або вісім людей в залежності від модифікації мінівена. Заявлена максимальна швидкість EQV - 160 км/год, а ось динамічні характеристики поки що невідомі.

Повідомляється, що літій-іонна 90-кіловатна батарея імплантована в панелі підлоги і, за розрахунками розробників, має забезпечити запас ходу між зарядками до 405 км.

11-кіловатний бортовий зарядний пристрій забезпечує можливість заряджання акумуляторів від побутової мережі, але скільки це займе часу, невідомо. А ось від термінала постійного струму потужністю 110 кВт батарея з 10% до 80% зарядиться приблизно за 45 хвилин.

Читайте також: Porsche Cayenne презентував потужний гібрид

Дебютує "зелений" мінівен на вересневій виставці у Франкфурті. Швидше за все, тоді ж будуть оприлюднені і ціни, і дата початку продажу.

Фото: ru.motor1.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-