Глава Huawei проти введення санкцій Китаю щодо Apple

Глава Huawei проти введення санкцій Китаю щодо Apple

Відео
Укрінформ
Генеральний директор китайської компанії Huawei Жень Чженфей буде першим, хто виступить проти введення обмежувальних заходів Китаю щодо американської компанії Apple.
Про це він заявив в інтерв'ю виданню Bloomberg.

«Перш за все, цього (введення Китаєм санкцій проти Apple - ред.) не станеться. По-друге, якщо це трапиться, я перший висловлю протест», - сказав Жень Чженфей, коментуючи повідомлення в ЗМІ про те, що санкціями щодо Apple Китай може відповісти CША на заборону торгівлі з Huawei.

Глава компанії вважає Apple своїм учителем, тому вважає неправильним виступати проти американської компанії.

Як повідомляв Укрінформ, президент США Дональд Трамп ввів надзвичайний стан у сфері комунікацій, щоб обмежити загрозу з боку Китаю та інших країн у вигляді крадіжки технологій, промислового шпигунства та інших викликів. При цьому китайська компанія Huawei потрапила до «чорного списку», що означає фактичну заборону продажу або передачі технологій американського виробництва китайському телекомунікаційному гіганту.

Читайте також: Apple знову стала найдорожчим брендом за версією Forbes

Міністерство торгівлі США видало генеральну ліцензію, яка дозволяє на тимчасовій основі (протягом трьох місяців) американським компаніям вести бізнес із китайською корпорацією Huawei, а також з майже 70-а її філіями за кордоном.

Напередодні керівництво SD Card Association виключило компанію з організації, в результаті чого Huawei більше не зможе використовувати карти пам'яті SD і microSD, а також слоти для них у нових пристроях.

Фото: www.bloomberg.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-