У Нью-Йорку відкрився найбільший у США ярмарок технологій

У Нью-Йорку відкрився найбільший у США ярмарок технологій

Фото
Укрінформ
У четвер, 2 травня, у конференц-центрі Jacob K.Javits Center у Нью-Йорку проходить New York Tech Day 2019, найбільший у США ярмарок іновацій, стартапів та нових технологій.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“TechDay дає змогу ознайомитися з найновішими та найкрутішими новими технологіями та напряму поспілкуватися з власниками та партнерами стартапів, які їх створюють”, - зазначили організатори заходу.

У Нью-Йорку відкрився найбільший у США ярмарок технологій

Ярмарок цьогоріч зібрав більше 20 тисяч відвідувачів, серед яких інвестори, підприємці, винахідники, та й просто гості, які цікавляться новими технологіями. Учасники представляють свої продукти на більш ніж 300-х стендах.

Впродовж дня також відбуваються панельні дискусії, під час яких власники та засновники стратапів діляться ідеями, історіями розвитку бізнесу та секретами успіху.

Цьогоріч найбільше проектів представлені у галузях програмного забезпечення, доповнень для смартфонів, штучного інтелекту. На ярмарку показані новітні системи віртуальної реальності, зокрема, програмного забезпечення для доповненої реальності, яку можна застосувати на будівництвах та у дизайні інтер’єрів, аналітичні системи для дослідження соціальних мереж, екологічні стартапи тощо.

Читайте також: Маск питатиме дозволу юристів перед публікацією у соцмережах

До прикладу, одна з компаній, “Graphika”, відома тим, що проводить інноваційний глибинний аналіз кампаній впливу у соціальних мережах та візуалізує результати своїх досліджень у вигляді тривимірних хмар.

Одним з її найвідоміших досліджень було виявлення та візуалізація російського впливу на американські вибори 2016-го року за допомогою соціальних мереж, зокрема, зусиль з розповсюдження дезінформації так званим «Агентством інтернет-досліджень» з м. Санкт-Петербург.

Фото: Георгій Тихий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-