У Сумах відкрили унікальні наукові лабораторії

У Сумах відкрили унікальні наукові лабораторії

Укрінформ
На базі Сумського національного аграрного університету відкрито інноваційні лабораторії діагностики полімеразно-ланцюгової реакції та екологічного землеробства і природокористування.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ці лабораторії насправді унікальні не тільки для Сумщини, але і для всієї України, адже аграрний сектор є одним з головних рушіїв економіки», – зазначив під час відвідин вишу голова Сумської ОДА Микола Клочко.

За його словами, дуже важливо, що на Сумщині є такий вищий навчальний заклад аграрного спрямування, що відповідає вимогам сьогодення. Підтвердженням цього, говорить він, є студенти з багатьох регіонів України, та майже 500 студентів з 27 країн світу, котрі навчаються тут.

Читайте також: Ізраїльські вчені вперше надрукували на 3D-принтері людське серце

Участь у відкритті лабораторій взяли також представники німецької компанії Nord Areal Energy GmbH, яка має намір співпрацювати з аграрним університетом.

«Наші нові контакти з Сумським національним аграрним університетом допоможуть спільно розвивати напрямки співпраці, що стосується харчових технологій. Ми налаштовані дуже тісно взаємодіяти з Сумським національним аграрним університетом для того, щоб у майбутньому разом виробляти високоякісні продукти», – зауважив представник німецької делегації Олаф Кнаппе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-