ZTE запатентувала смартфон без рамок і роз'ємів

ZTE запатентувала смартфон без рамок і роз'ємів

Фото
Укрінформ
Китайська компанія ZTE запатентувала дві повністю безракові моделі майбутніх смартфонів.

Про це повідомляє Naked Science.

"Китайська компанія ZTE запатентувала дві принципово нові моделі майбутніх смартфонів, які мають неймовірно тонкі рамки по всьому периметру дисплея, що дозволяє назвати пристрої повністю безрамковими", - йдеться в повідомленні.

Відповідні патентні папери були передані у Всесвітню організацію інтелектуальної власності (World Intellectual Property Organization, WIPO) в середині 2018-го, але опублікували їх тільки цього квітня.

Згідно з поданими до відомство документами, ZTE працюють над двома смартфонами. Розробники не стали розташовувати на дисплеї першого ніяких додаткових елементів, повністю використавши його для екрану телефону. З правого боку розташована одна фізична кнопка, а на задній панелі встановлена основна потрійна камера зі світлодіодним спалахом. Так як сканер відбитків пальців на корпусі відсутній, передбачається, що він буде розташовуватися під поверхнею самого дисплея.

Читайте також: Суд не дозволив Xiaomi ексклюзивний продаж смартфонів в Україні

Крім цього, пристрій також позбудеться будь-яких роз'ємів, що може стати дуже цікавим рішенням.

На думку експертів, другий смартфон буде представляти собою більш бюджетну версію — про це говорять подвійна камера і сканер відбитків пальців на задній панелі. Крім цього, на зображеннях видно, що в самому екрані зроблений невеликий виріз, призначений для динаміка, а з боків корпусу розташовуються стандартний 3,5-міліметровий роз'єм для навушників і симетричний порт USB Type-C для зарядки, а також клавіші регулювання гучності і кнопка живлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-