Київстар зацікавлений у бездоганній роботі MNP у всіх  операторів з 1 травня - Комаров

Київстар зацікавлений у бездоганній роботі MNP у всіх операторів з 1 травня - Комаров

Укрінформ
Один із найбільших українських операторів телекомунікацій «Київстар» зацікавлений у тому, щоб послуга перенесення номера Mobile Number Portability (MNP) з 1 травня 2019 року почала свою роботу бездоганно у всіх компаній мобільного зв'язку і щоб бажаючі абоненти могли безперешкодно перейти в іншу мережу.

Про це президент "Київстару" Олександр Комаров сказав, коментуючи кореспонденту Укрінформу готовність переходу телеком-операторів до MNP.

"Київстар" відповідально підійшов до організації доступності MNP у своїй мережі та підготував усі системи і процедури до запуску послуги. Ми зацікавлені в тому, щоб послуга MNP з 1 травня працювала бездоганно у всіх компаній мобільного зв'язку й абоненти, які хочуть перейти в нашу мережу, зберігши свій номер телефону, могли це зробити швидко і безперешкодно", - сказав Комаров.

За його словами, у компанії "Київстар" майже 26,5 мільйона клієнтів, а за результатами 2018 року - найнижчий «середній чек» витрат абонентів і найнижчий відтік абонбази серед усіх операторів мобільного зв'язку. При цьому середня швидкість мобільного інтернету найвища в Україні, що підтверджують дані незалежних міжнародних експертів (Ookla Speedtest).

"Ми надаємо хороший сервіс, і наші клієнти залишаються з нами десятиліттями. Що стосується прогнозів міграції, можна згадати досвід країн зі схожими ринками, де цей сервіс з'явився не так давно. Наприклад, у Казахстані, де послугу MNP було запущено в січні 2016 року, міграція клієнтів була на рівні 0,8%", - зазначив Комаров.

Читайте також: Київcтар підключив 4G ще у 259 населених пунктах

Як повідомлялося, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), 16 жовтня 2018 року визначила термін початку впровадження в Україні послуги з перенесення абонентських номерів MNP. Для українських абонентів мобільного зв'язку вона має запрацювати 1 травня 2019 року.

Скористатися послугою може будь-який користувач з номером телефону українського оператора. Єдина умова - номер необхідно зареєструвати на своє ім'я.

 Фото: прес-служба Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-