Київcтар підключив 4G ще у 259 населених пунктах

Київcтар підключив 4G ще у 259 населених пунктах

Фото
Укрінформ
Один з найбільших українських операторів телекомунікацій "Київстар" підключив до 4G зв’язку ще 259 населених пунктів в 11 областях України.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі компанії.

"З 27 березня "Київстар" підключив до 4G зв’язку ще 259 населених пунктів, де мешкають 758 тисяч людей. Основні роботи з будівництва мереж 4G здійснені у південних областях України, що пов’язано із підготовкою до літнього сезону, коли попит на мобільний інтернет суттєво зростає", - зазначили компанії.

Зокрема, у Миколаївській та Одеській областях зв’язок 4G запрацював у містах та селищах Вознесенськ, Врадіївка, Кодима, Курортне, Маяки, Новий Буг, Подільськ, Сарата, Сергіївка, Теплодар, Троїцьке, Татарбунари, Тузла. У Херсонській – Гола Пристань, Скадовськ та Хорли. У Вінницькій - у містах Крижопіль, Ямпіль та Шаргород. У Дніпропетровській – Апостолове, Верхньодніпровськ, Вільногірськ, П’ятихатки та Синельникове. У Київській області - Баришівка, Березань, Гребінки, Іванків, Переяслав-Хмельницький, Ставище, Тараща та Узин. На Полтавщині – в місті Миргород, у Сумській області – в місті Кролевець, у Харківській – Вовчанськ, у Черкаській – Городище та Корсунь-Шевченківський, у Чернігівській – Бобровиця, Десна, Гончарівське.

Загалом зв’язок 4G від Київстар працює у 4587 населених пунктах, на території, де проживає 24,1 млн, або 58% усього населення України.

Абонентам, які користуються USIM-картками і смартфонами з 4G модулем, надано бонусні 10 000 Мегабайтів для мобільного інтернету. Скористатись бонусом вони зможуть протягом 30 днів.

Як наголосили у компанії, з новим технологіями мобільного зв’язку жителі України використовують більше послуг інтернету. Так, за лютий 2019 року в мобільній мережі Київстар абоненти використали понад 40 петабайтів дата-трафіку, стільки ж було використано за весь 2016 рік.

Читайте також: Київстар запровадив для бізнесу низку інноваційних сервісів

"Щоб задовольнити зростаючий попит, Київстар надає абонентам великий вибір тарифних планів з безлімітним інтернетом. Зокрема, абоненти користуються необмеженим трафіком на сервіси YouTube, соціальні мережі, Wikipedia, освітню платформу Prometheus",- додали у оператора.

Зв’язок 4G дає абонентам можливість отримувати нові переваги. Адже з технологією LTE середня швидкість передачі даних є на порядок вищою, а затримка в передачі пакетів інформації (ping) меншою в 2,5 раза у порівнянні з мережами 3G. Для абонентів це можливість швидко обмінюватись «важким» контентом, дивитись онлайн ТВ високої якості, в лічені секунди завантажувати мобільні додатки скрізь, де є покриття мережі.

 Фото: прес-служба Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-