Crew Dragon  із капсулою для астронавтів відстикувався від МКС

Crew Dragon із капсулою для астронавтів відстикувався від МКС

Відео
Укрінформ
Розроблений компанією SpaceX корабель багаторазового використання Crew Dragon для пілотованих польотів відстикувався від Міжнародної космічної станції.

Про це йдеться на сайті Національного управління США з аеронавтики і дослідження космічного простору (NASA).

“О 02.32 за північноамериканським східним часом, Crew Dragon відстикувався від Міжнародної космічної станції для початку останньої фази свого демопольоту Demo-1“, - повідомляє NASA.

В американському Управлінні додали, що нині космічний апарат повільно маневрує від орбітальної лабораторії на орбітальну доріжку, яка надійно поверне його з вантажем на планету Земля.

У NASA зазначили, що після п'ятигодинного автономного польоту Crew Dragon буде виведений з орбіти й здійснить приводнення в Атлантичному океані. Після посадки космічний корабель буде піднятий з поверхні води на рятувальне судно компанії SpaceX і направлений у порт Флориди для завершення місії.

Читайте також: NASA планує вихід у відкритий космос жіночої команди

Як повідомлялося, розроблений компанією SpaceX корабель багаторазового використання Crew Dragon для пілотованих польотів успішно зістикувався з Міжнародною космічною станцією в неділю, 3 березня.

Фото: NASA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-