Частота запитів

Частота запитів "Біткойн" у Google скоротилася на 93%

Укрінформ
Згідно з даними Google Trends, частота згадування запитів "Біткойн" в мережі скоротилася на 93%. На тлі падіння ажіотажу, об'єм торгів цим активом також скоротився - з 56 млрд доларів/день на початку року до 9,7 млрд доларів/день на даний момент.

Про це йдеться в аналізі стану ринку криптовалют від аналітика форекс-компанії Альпарі Максима Пархоменка, який передано в розпорядження Укрінформу.

"Об'єм торгів або ліквідність ринку скоротилася до 9,7 млрд доларів/день, а ще на початку року, цей показник знаходився на позначці в 56 млрд доларів/день, що приблизно в 5 разів більше, ніж зараз. Разом з об'ємами ринку знижується і загальний об'єм запитів в мережі Google відносно Біткойну. За даними Google Trends, частота згадування запитів Біткойну скоротилася на 93%. Така ж доля і запиту "Купити Біткойн", - повідомив аналітик.

На думку Пархоменка, на тлі падіння популярності у світі основної криптовалюти, чекати зростання біткоїна в найближчій перспективі не варто.

"З урахуванням таких особливостей не варто чекати зростання біткойну на тлі падіння його популярності у світі, адже саме ажіотаж і формує зростання активу", - підкреслив він.

За словами Пархоменка, за минулий тиждень ринок криптовалют торгувався у вузькому діапазоні 6 300-6 500 доларів за одну монету. На даний момент актив торгується на позначці в 6 400 доларів.

"В цілому динаміка активу за тиждень була нейтральною, можна сміливо сказати, що ця ціна є справедливою на даний момент для цього активу. За останній місяць ми не можемо від неї відштовхнутися, так і вирости до більш високих позначок. Волатильність активу досягла свого історичного мінімуму і знаходиться на рівні в 0,86% впродовж дня. Капіталізація ринку, також, продовжує залишатися без змін і знаходиться на позначці в 208 млрд доларів", - повідомив експерт.

Кон'юнктуру іншого ринку криптовалют Пархоменко називає нейтральною.

Читайте також: Курс біткоїна за тиждень впав на $1000

"Динаміку іншого ринку можна назвати змішаною, загальну кон'юнктуру ринку можна назвати нейтральною. Монети за тиждень торгуються без змін", - зазначив він.

Нью-Йоркська біржа оголосила про запуск платформи Bakkt вже 12 грудня. Першими контрактами на цій платформі виступлять ф'ючерсні контракти на Біткойн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-