Для Картки киянина створили мобільний додаток

Для Картки киянина створили мобільний додаток

Укрінформ
Розробники проекту "Картка киянина" створили спеціальний мобільний додаток.

Про це під час прес-конференції поінформувала менеджер проекту Аліна Максименко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Проект "Картка киянина" існує майже 8 років, зараз запускається новий інструмент - це мобільний додаток. Наша основна місія - інформованість киян в тому, що є новий додаток, який допоможе у великому місті", - зазначила вона.

За допомогою додатку можна буде безконтактно сплачувати за проїзд або користуватись наявними пільгами, записатись до лікаря онлайн, придбати ліки зі знижкою та сплатити комунальні послуги, внести відомості щодо страхування, спілкуватись напряму з чиновниками та депутатами свого виборчого округу.

Додаток також передбачає можливість "прив'язки" картки киянина до картки учня, тож батьки зможуть відслідкувати, о котрій годині дитина скористалась транспортом та зайшла до школи.

У свою чергу керівник проекту Іван Кулик анонсував у майбутньому можливість використовувати додаток для сплати за паркування авто у столиці.

"Ми зараз у дуже плідному діалозі з емітентом карток, з банком щодо впровадження функції замовлення онлайн картки, щоб кияни могли оформити її віртуально", - додав Кулик.

Як зазначають розробники, додаток нині доступний у плеймаркетах.

Читайте також: При отриманні Картки киянина більше не нав’язуватимуть інші банківські продукти

Передбачається, що повноцінно додаток працюватиме після авторизації власників "Картки киянина". Для користувачів, які не мають таких карток, додаток працюватиме з обмеженим функціоналом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-