Іnstagram

Іnstagram "ділитиметься" з Facebook місцезнаходженням користувачів

Укрінформ
Соціальна мережа Instagram тестує нову функцію, що дозволить додатку обмінюватися даними з Facebook про місцезнаходження користувачів.

Про це повідомляє The Verge.

"Instagram тестує функцію, яка дає змогу поділитися вашими даними про місцезнаходження з Facebook, навіть якщо ви не використовуєте додаток", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, функція, яку хочуть ввести у соцмережу найближчими тижнями, дозволяє продуктам Facebook "створювати і використовувати історію точних місць розташування, яка "допомагає досліджувати те, що навколо вас, отримувати більш релевантну рекламу і допомагає поліпшити Facebook".

Читайте також: У соцмережах запускають акцію, аби запобігти поверненню росіян у ПАРЄ

При активації служба збиратиме дані про місцезнаходження, навіть якщо користувач закриє додаток. Водночас повідомляється, що дана функція офіційно не інтегрована і може бути тимчасовою.

Як повідомлялося, компанія Facebook придбала Instagram у квітні 2012 року за 300 мільйонів доларів. У березні цього року Facebook опинився в центрі гучного скандалу після публікацій ЗМІ про передачу даних соцмережі компанії Cambridge Analytica. Йдеться про персональні дані приблизно 87 млн користувачів, із яких 2,7 млн — мешканці Євросоюзу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-