Укроборонпром представляє свої розробки на ADEX-2018

Укроборонпром представляє свої розробки на ADEX-2018

Фото
Укрінформ
У столиці Азербайджану – Баку стартувала третя міжнародна виставка оборонної промисловості ADEX-2018, в якій беруть участь "Укроборонпром" та компанія "Укрспецекспорт".

Про це йдеться на сайті Укроборонпрому.

"Україну на виставці представляють ДК "Укроборонпром" та ДК "Укрспецекспорт", що входить до складу концерну. На стенді концерну відвідувачі зможуть ознайомитись з широким спектром оборонної продукції українського виробництва, серед яких: БТР-3ДА з бойовим модулем "Штурм-М" від державного підприємства (ДП) "Київський бронетанковий завод", протитанковий ракетний комплекс (ПТРК) "Скіф" від ДП "Державне київське конструкторське бюро "Луч", 152-мм керований снаряд "Квітник" від ДП "Науково-виробничий комплекс "Прогрес", комплекси активного захисту бронетехніки "Заслон", "Заслон-Л" та "Шершень", термобаричні гранати РГТ-27С та РГТ-27С2 від ДП "Машинобудівна фірма "Артем", польовий комплекс технічного обслуговування та ремонту легкої броньованої техніки ПК-ЛБТ-02 та мобільна ремонтна майстерня МРМ-Б від ДП "Харківський завод спеціальних машин", - йдеться у повідомленні.

Українська сторона має великі сподівання щодо розвитку відносин з Азербайджаном. Серед перспективних напрямків двостороннього співробітництва – ремонт на українських підприємствах азербайджанського озброєння та військової техніки, зокрема, комплексів протиповітряної оборони, обслуговування радіолокаційних станцій, вертольотів та бронетехніки, а також надання допомоги в створенні спільних ремонтних підприємств на території Азербайджану.

Як повідомляє прес-служба Посольства України в Азербайджані, президент Азербайджану Ільхам Алієв відвідав стенди Укроборонпрому та Мотор Січі на ADEX-2018.

"Президент Азербайджану І.Алієв відвідав стенди ДК "Укроборонпром" та АТ "Мотор Січ". Відбувся обмін думками щодо перспектив українсько-азербайджанського співробітництва у військово-технічній сфері", - йдеться у повідомленні.

Цьогоріч участь у ADEX беруть 224 компанії з 29 країн. На виставці ADEX 2018 представлені наступні сектори: системи протиповітряної оборони (ППО), військове суднобудування, розробка та модернізація систем озброєння, військові дослідження, системи БПЛА, робототехнічні комплекси, ракетне та артилерійське озброєння, боєприпаси та амуніція, системи демілітаризації, реактивні системи залпового вогню, оптико-електронна та лазерна техніка, бронетанкова техніка, підводні човни, кібербезпека, військово-морські сили, системи РЕБ та C4ISR, техніка і обладнання залізничних військ та багато інших секторів.

Фото: ukroboronprom.com.ua, azerbaijan.mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-