На виставці InnoTrans у Берліні Україна представлена 20 компаніями

На виставці InnoTrans у Берліні Україна представлена 20 компаніями

Фото
Укрінформ
У вівторок в найбільшому виставковому центрі Берліна відкрилася виставка InnoTrans, участь в якій беруть 3062 компанії з понад 60 країн світу.

Серед учасників - і Україна, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Німеччині.

У бієнале, що вважається основною профільною виставкою в ЄС та у світі з точки зору представлення новинок у залізничній техніці, рейковому транспорті, Україну цього року презентують близько 20 компаній. Участь у виставці та Транспортному форумі на її полях взяв також міністр інфраструктури країни Володимир Омелян.

У Берліні за участю України відкрилася виставка InnoTrans / Фото: Ольга Танасійчук, Укрінформ

Він разом з колегами з інших країн, включаючи федерального міністра транспорту і цифрової інфраструктури ФРН Андреаса Шойєра, комісара Європейської комісії з транспорту Віолети Булк, менеджерів виробничих і експлуатаційних залізничних компаній з усього світу взяли участь у відкритті у вівторок виставки, що проходить під девізом «Мобільність: інновації - різноманітність - стійкість».

"Ми хочемо дивувати пасажирів залізниць. Залізнична галузь з її орієнтованими у майбутнє інноваціями може внести в це величезний вклад. На InnoTrans можна «шкірою відчути» ці захоплюючі технології. Наша мета: перетворити залізницю на найсприятливіший для довкілля вид транспорту цифрового суспільства, а поїздки у потягу зробити людським захопленням", - заявив Шойєр.

Виставка триватиме з 18 по 21 вересня 2018 року. На ній представлено понад 400 інновацій світової залізничної галузі, 146 з яких є світовими прем'єрами. Організатори очікують понад 130 тис. фахівців-відвідувачів з усіх континентів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-