Гнучкий смартфон Samsung Galaxy X презентують вже цього року

Гнучкий смартфон Samsung Galaxy X презентують вже цього року

Укрінформ
Компанія Samsung проведе презентацію свого першого смартфона із гнучкою конструкцією вже цього року, а не наступного, як повідомлялося раніше. Захід, присвячений релізу новинки, відбудеться в листопаді, на конференції розробників у Сан-Франциско.

Про це повідомляє CNBC.  

Глава Samsung Mobile Донг Джин Кох заявив, що Samsung майже завершила роботу над Galaxy X і готується почати його масове виробництво. За його словами, складаний смартфон – це те, чого не вистачало більшості споживачів, які були змушені шукати компроміс між комфортною для роботи діагоналлю екрану і зручним для повсякденного використання корпусом.

“Ви можете виконувати більшу частину повсякденних завдань, використовуючи смартфон в складеному стані, але коли вам необхідно розглянути щось краще, ви зможете розкласти його. Але яка може бути користь від такого смартфона в порівнянні з планшетом? Тільки покористувавшись ним, ви зрозумієте, чому Samsung створила цей гаджет”, – зауважив Кох.

Читайте також: Samsung збирається випустити перший у світі гнучкий смартфон

За чутками, складний смартфон Samsung отримає назву Galaxy X і буде оснащений відразу трьома AMOLED-дисплеями. Один з них розташується на зовнішній стороні і зможе використовуватися як основний в складеному стані. Два інших розмістяться усередині, в розкладеному стані формуючи єдину панель на 7 дюймів для створення планшетної конструкції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-