Samsung збирається випустити перший у світі гнучкий смартфон

Samsung збирається випустити перший у світі гнучкий смартфон

Укрінформ
Samsung Electronics підтвердила свій намір стати першим у світі виробником смартфонів зі складним екраном.

Про це повідомляє ZD Net

Виконавчий директор Samsung Mobile Донг Джин Ко (DJ Koh) на заході Samsung Unpacked, присвяченому анонсу Galaxy Note 9, заявив, що компанія зосереджена на розробці інновацій для телефону, що складається.

Ко розповів, що час анонсу складного телефону Samsung вже не за горами і що фахівцям компанії довелося подолати безліч проблем при його розробці, щоб домогтися високої якості виконання і міцності. «Ми б не почали (проект), якби він був розрахований на один раз», - додав топ-менеджер, натякаючи, що випуск моделі складного телефону започаткує нову серію.

Глава мобільного підрозділу також спростував чутки про те, що компанія розглядає можливість об'єднання серій Galaxy S і Galaxy Note. «У найближчому майбутньому не відбудеться жодних змін у запуску серії S у першому півріччі та серії Note в другій половині року», - повідомив він.

Читайте також: Samsung створила карту пам'яті рекордного обсягу - 512 ГБ

В березні наступного року південнокорейські телекомунікаційні оператори планують запустити мережі 5G і Samsung тісно співпрацює з ними, щоб першою випустити 5G-смартфон.  Galaxy S10 не буде першим 5G-смартфоном компанії - вийде окрема модель. Поки не зрозуміло, чи буде це складний смартфон, вихід якого теж очікується на початку наступного року, чи компанія випустить іншу модель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-