У мережі з’явився концепт нового флагмана Samsung

У мережі з’явився концепт нового флагмана Samsung

Відео
Укрінформ
Новий смартфон Samsung Galaxy S10 з довгоочікуваними особливостями показали на відео.

Про це повідомляє T3

Смартфон Samsung Galaxy S10 показали на відео, завдяки чому тепер кожен бажаючий може ознайомитися з тим, як буде виглядати майбутня новинка. Не можна не помітити, що хоч це і концепт, створений дизайнером на ім’я Уокар Хан і Concept Creator, але він заснований на чутках та інформації від інсайдерів, які вже розповіли вкрай багато різних подробиць про новий флагман південнокорейської корпорації.

Флагманська версія даного телефону топового рівня зможе похвалитися низкою особливостей, які гарантовано здивують кожного користувача. Майбутня новинка матиме потрійну основну камеру, ультразвуковий сканер відбитків пальців від Qualcomm в екрані, передове технічне оснащення, повноцінний 3D-сканер особи від компаній Mantis Vision і Woodgate, а також ряд інших особливостей.

Читайте також: Samsung збирається випустити перший у світі гнучкий смартфон

Цей мобільний пристрій має окрему кнопку для запуску голосового помічника Bixby, 8-ядерний процесор Exynos 9820 з тактовою частотою 3,1 ГГц, а також п’єзоелектричний динамік, який використовує дисплей для того, щоб видавати гучний звук. На тильній кришці телефону знаходиться потрійна основна камера, яка підтримує 5-кратний зум і забезпечує відмінну якість знімків навіть при недостатньому освітленні.

До офіційного анонса Samsung Galaxy S10 залишилося півроку.

Фото: © Concept Creator

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-