У Нью-Йорку з'явився еко-будинок «Tiny House», що виробляє енергію

У Нью-Йорку з'явився еко-будинок «Tiny House», що виробляє енергію

Фото
Укрінформ
Еко-будинок «Tiny House» - це експериментальна маленька будівля, в якій використовуються тільки відновлювані джерела енергії.

Про це повідомляє Naked Science.

Проект «зеленого» житла «Tiny House» відрізняється малогабаритністю, доступністю, стійкістю і стильним екстер'єром. Площа будинку становить всього 22 кв. м., але при цьому кімнати залишаються затишними та зручними. Тут є кухня, ванна, їдальня, спальні місця для 4-х осіб. «Tiny House» являє собою шлях до поліпшення репутації, "заробленої" житловим сектором через шкідливий вплив на навколишнє середовище.

Проект підтримує ряд сучасних систем для виробництва та збереження енергії. Концепт оснащений системою для створення та економії ресурсів. За задумом розробників будинок виробляє більше енергії, ніж споживає. Тут є локальна система збирання води, очищення повітря на основі рослин, пасивна перехресна вентиляція та інше. Всі системи працюють разом.

Еко-будинок «Tiny House»

Дах спроектований як фотогальванічна система, яка приймає сонячне світло і перетворює його в електрику для живлення приладів освітлення модуля, а також для зберігання в якості пасивного нагріву. Його водна система здатна захоплювати дощову воду і виробляти питну - з вологи, що затримується у повітрі. Між тим, внутрішня зелена стіна призначена для очищення повітря, а зовнішня рослинна стіна виступає як основа для мікро-землеробства.

На даний момент «Tiny House» знаходиться в Нью-Йорку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-