Для iPhone та iPad випускають нові емоджі

Для iPhone та iPad випускають нові емоджі

Фото
Укрінформ
70 нових емоджі – смайлики, гендерно-нейтральні персонажі, різноманітний одяг і їжа, тварини, казкові істоти та інші - з'являться на iPhone та iPad з виходом iOS 11.1.

Емоджі стануть ще більш деталізованими, вони створені на основі затверджених символів Unicode 10. Крім того, нова розкладка клавіатури включатиме в себе символи, представлені на Всесвітньому дні емоджі, повідомляє CNN

Нові емоджі з'являться пізніше цього року в оновленні iOS. Для популярних емоджі з’являться нові типи зачісок: кучеряве волосся, руде волосся, сиве волосся та варіант без волосся.

Прихильники тваринних емоджі отримають ряд їх реалістичних зображень, у тому числі папуги, кенгуру, омара та павича. Тим часом кожен, хто працює в офісі з кондиціонером, оцінить холодне обличчя.

Unicode, некомерційна організація, яка керує світовими стандартами смайликів, додала до списку деякі емоджі, які не були перераховані в оголошенні Apple, такі як лама і комар.

Apple повідомляє, що вони будуть додані, коли вийде оновлення.

Читайте також: Apple інвестувала $300 мільйонів у "чисту" енергетику Китаю

"Як завжди, деякі з найпопулярніших запитів на нові емоджі стосуються зовнішності. Зокрема, руді та кучеряві емоджі, ймовірно, будуть популярними", - сказав Джеремі Берг, засновник Емоджіпедія та творець Всесвітнього дня емоджі. Оприлюднення нових емоджі ознаменувало початок свята.

Берг висловив сподівання, що люди використають Всесвітній день емоджі для полегшення їх онлайн-комунікації.

"Чесно кажучи, немає нічого кращого, ніж коли хтось, хто здавався трохи суворим в інтернеті, надсилає смайлики. Ви можете видихнути з полегшенням, знаючи, що всі ми просто люди", - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-