СБУ закликає бізнес зосередитись на захисті від кіберзагроз

СБУ закликає бізнес зосередитись на захисті від кіберзагроз

Укрінформ
Голова СБУ Василь Грицак під час зустрічі з керівниками Ради бізнес-омбудсмена та представниками бізнес-асоціацій закликав особливу увагу приділити питанню кіберзагроз та захисту від них.

Про це йдеться у повідомленні СБУ.

"Я закликаю бізнес зі всією серйозністю зосередитесь на захисті від кіберзагроз. СБУ та інші профільні відомства готові надавати повне сприяння у цьому питанні, зокрема через можливості кіберцентру СБ України, який відкритий для роботи з представниками бізнесу",  - зазначив голова СБУ.

Зі свого боку керівники бізнес-асоціацій констатували, що вже діюча система СБУ з попередження кіберзагроз є своєчасним та дієвим інструментом для фахівців з ІТ-безпеки бізнес-структур.

Читайте також: Система кіберзахисту України: Є? Нема? Будується?

Президент Спілки українських підприємців В’ячеслав Климов та президент американської торговельної палати Андрій Гундер відзначили суттєві позитивні зрушення щодо прозорості в роботі Служби безпеки України та суб'єктів господарської діяльності.

"Служба є найменшим адресатом скарг від наших учасників", - підкреслив заступник бізнес-омбудсмена Ярослав Грегірчак. За його словами, Радою було надано тридцять дев’ять рекомендацій органам СБУ, 97% з яких були успішно виконані. На сьогодні, це найкращий показник у порівнянні з іншими правоохоронними органами України, зазначив Грегірчак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-