"Розумний" годинник від Apple отримав підтримку Walkie-Talkie

Укрінформ
У понеділок, 4 червня, компанія Apple провела презентацію, на якій представила нову версію операційної системи для"розумного" годинника watchOS 5.

 Як повідомляє The Verge, нова версія операційної системи отримала оновлення додатків для фітнесу і функцію Walkie-Talkie – програму, яка дозволяє обмінюватися короткими повідомленнями користувачам Apple Watch, пише DT.

Для того, щоб відправити повідомлення іншому користувачеві, необхідно натиснути кнопку, яка розташовується на бічній панелі, озвучити текстове повідомлення, і інший користувач почує його. Крім того, нові функції watchOS 5 дозволять користувачам запрошувати своїх друзів на змагання протяжністю до тижня.

Нова версія операційної системи підтримує також нові версії активності, включаючи йогу і піші прогулянки. З watchOS 5 "розумний" годинник від Apple буде відстежуваи показники користувача, якщо він "подумає", що він почав займатися фізичними вправами. Apple Watch також зможуть працювати зворотньо, якщо користувач почне відстежувати показники не з самого початку тренування.

Читайте також: Apple представила нову версію операційної системи iOS 12

Вперше Apple Watch надійшли в продаж у квітні 2015 року. Тоді преміальна модель Edition, у виготовленні корпусу якої застосовано золото 750-ї проби, продається за ціною до 17 тисяч доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-