Apple представила нову версію операційної системи iOS 12

Apple представила нову версію операційної системи iOS 12

Укрінформ
Американська компанія Apple представила нову версію операційної системи iOS 12 для смартфонів iPhone.

Компанія презентувала її під час конференції розробників WWDC 2018, повідомляє Ліга.бізнес.

iOS 12 повинна стати найшвидшою операційною системою за всю історію iOS. Зокрема, після переходу на iOS 12 на старих мобільних пристроях можна буде відчути помітний приріст швидкості запуску додатків, вони будуть завантажуватися на 40% швидше, розповіли в ході презентації представники компанії.

Читайте також: Apple допоможе користувачам боротися з інтернет-залежністю

Передбачається, що нова ОС буде працювати на пристроях, починаючи з 2013 року випуску і новіше.

У новій iOS з'явиться режим «не турбувати». У цьому режимі повідомлень буде не тільки не чутно, але й не видно на екрані повідомлень, що зручно під час сну і важливих нарад. Компанія також показала груповий відеочат FaceTime. Тепер на екрані можна буде побачити кожного учасника бесіди і збільшити того, хто говорить в даний момент. Apple також представила нові анімодзі – мемодзі. З їх допомогою користувач може створити анімоване зображення самого себе або когось іншого.

Читайте також: Nokia продала свій бізнес зі смарт-годинниками

Розробники також приділили увагу тайм-менеджменту та безпеці дітей. Тепер гаджет буде рахувати час, який користувач витрачає на кожнbq додаток? і повідомить, якщо юзер наблизиться до свого ліміту. Інша функція дозволяє батькам контролювати час і можливості користування гаджетами своїх дітей.

Читайте також: Apple заблокувала оновлення Telegram

Багато ЗМІ і фанати компанії очікували, що вона представить нову модель смартфона iPhone SE 2 та новий MacBook Air, але цього не сталося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-