Агентство NASA офіційно очолив колишній конгресмен-республіканець

Агентство NASA офіційно очолив колишній конгресмен-республіканець

Укрінформ
Колишній конгресмен-республіканець Джим Брайденстайн склав урочисту присягу й офіційно став 13-м директором Національного агентства аеронавтики й досліджень космічного простору.

Церемонія відбулася в понеділок, в головному офісі NASA, за присутності віце-президента США Майка Пенса, передає власний кореспондент Укрінформу.

"NASA втілює найкраще в Сполучених Штатах Америки. Ми йдемо попереду, ми відкриваємо, ми стаємо першими, ми надихаємо. Чекаю з нетерпінням нашої спільної подорожі", - зауважив Брайденстайн.

Читайте також: NASA у 2025 році запустить на Місяць станцію з космонавтами

Як уточнили в самому американському агентстві, новий директор очолив NASA в період, коли його діяльність є "критично важливою для національної економіки, безпеки й технологічного переваги".

Нагадаємо: Сенат США підтримав більшістю голосів кандидатуру Джима Брайденстайна 19 квітня. До цього він представляв один із округів штату Оклахома в нижній палаті Конгресу США, де був членом Комітету з питань Збройних сил і Комітету з питань науки, космосу й технологій. Брайденстайн також є пілотом резерву ВМС США та колишнім виконавчим директором аерокосмічного музею і планетарію Tulsa Air.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-