Apple презентувала бюджетний iPad для школярів та студентів

Apple презентувала бюджетний iPad для школярів та студентів

Укрінформ
Американська компанія Apple випустила новий бюджетний планшет iPad з усіма сучасними функціями, вартість якого починається від $300, орієнтований на прикладне використання в школах та інших навчальних закладах.

Новий продукт представив у вівторок генеральний директор компанії Тім Кук разом з командою в школі Lane Tech High School у Чикаго, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Кожна дитина народжується переповненою творчістю, плекання якої є однією з найважливіших речей, яку роблять педагоги. Творчість робить ваших учнів кращими комунікаторами й людьми, що розв'язують проблеми", - підкреслили в Apple, презентуючи свій проект. 

У компанії наголосили, що протягом чотирьох десятків років допомагають вчителям розкрити творчий потенціал кожного студента, "й сьогодні ми робимо це в більшій мірі, ніж будь-коли". Новий iPad, а також програмне забезпечення спрямовані саме на розвиток цієї ідеї.

Діагональ представленого "бюджетного" планшету від Apple становить 9,7 дюйма, що дорівнює розмірам лінійки звичних пристроїв iPad найменшого розміру. Його вартість у США стартуватиме від $299 (плюс податок на додану вартість) для шкіл та від $329 для звичайних користувачів. 

Читайте також: Експерти: Apple хоче врятувати iPhone зниженням ціни

Для освітніх проектів Apple розширила обсяг пам'яті для користування на iCloud до 200 GБ, яка не потребуватиме додаткової оплати. Крім того, планшет обладнаний функцією роботи з електронним олівцем Apple Pencil, на який також поширюється 10-доларова знижка для навчальних закладів. Новинка має дисплей Retina, процесор А10 Fusion, до того ж, окремий акцент зроблений на читанні цифрових книг. 

Замовляти новий пристрій можна вже відсьогодні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-