Вінницький університет став рекордсменом на конкурсах веб-дизайну

Вінницький університет став рекордсменом на конкурсах веб-дизайну

Укрінформ
У Вінниці в четвер урочисто зареєстрували рекорд України Вінницького національного технічного університету в категорії «Освіта, унікальні та інтелектуальні досягнення українців» за найбільшу кількість перемог на міжнародних конкурсах з комп’ютерної графіки та веб-дизайну.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-центрі вишу.

«Наших студентів добре знають у комп’ютерному світі завдяки перемогам на міжнародному рівні. У виші створено студію комп’ютерної графіки та веб-дизайну, до навчання у якій залучено студентів ВНТУ та учнів середніх шкіл. За останні роки слухачі студії здобули понад 600 перемог на міжнародних конкурсах. Завдяки цим перемогам Вінницю називають столицею комп’ютерної графіки. Відтак, вважаємо, це досягнення заслуговує на визнання, тому сьогодні й було зареєстровано рекорду України в категорії «Освіта, унікальні та інтелектуальні досягнення українців» за найбільшу кількість перемог на міжнародних конкурсах з комп’ютерної графіки та веб-дизайну», - повідомили у прес-центрі.

Серед переможців престижних конкурсів з комп’ютерної графіки та веб-дизайну  - вихованка студії веб-дизайну і комп’ютерної графіки університету Ксенія Моргунова, вона посіла перше місце на Міжнародному конкурсі провідної світової компанії Corel (Канада), яка має понад 100 мільйонів активних користувачів у понад 75 країнах. Нині ця відома компанія  на своїх програмних продуктах розміщує зображення, яке розробила студентка. А студент ВНТУ Олег Досужий здобув перше місце на Міжнародному конкурсі Computer space (Болгарія).

Читайте також: Гройсман запустив другий конкурс IT-технологій із призовим фондом у 2,5 мільйона

Не менш значимими були перемоги студентів ВНТУ на міжнародних конкурсах в Об’єднаних Арабських Еміратах та в Тайвані.На попередніх конкурсах студенти ВНТУ нанесли нищівний удар дизайнерам Росії, відібравши в них призові місця.

У 2017 році  студенти ВНТУ вибороли на Міжнародних конкурсах з комп’ютерної графіки та веб-дизайну 160 перемог. З них - 42 у країнах далекого зарубіжжя: у Фінляндії, Іспанії, Нідерландах, Португалії, Мальті, Австрії, Болгарії, Великобританії, Швеції, Чехії, Андоррі, Естонії, Хорватії, Швейцарії, Італії. А на міжнародному конкурсі «Творчість без кордонів» (Хасково, Болгарія) вихованці ВНТУ у 2017 році вибороли відразу 14 медалей у різних номінаціях, хоча на конкурс було подано понад 1600 робіт з різних країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-